Termék kategóriák
Forgalmazott márkák

Nagykereskedelem

Tisztelt Leendő Kereskedő Partnerünk! 
 
Fitnesz terem vagy sportlétesítmény üzemeltetőjeként biztosan elgondolkodott már azon, hogy vállalkozásának eredményességét tovább növelhetné sporteszközök forgalmazásával. Esetleg már konkrét érdeklődői is voltak. Azonban az eszközök beszerzése, készletezése és szállítása problémás lehet és sok fejfájást okozhat, ráadásul a konkurenciaharc is kiélezett a hiperekkel és multikkal szemben, így nehéz velük felvenni az árversenyt.
 
Ha a fentiek közül már találkozott bármelyik problémával, a Fitnessprofi.hu Webáruház jelenti Önnek a megoldást! Regisztráljon viszonteladói partner oldalunkra és növelje vállalkozása portfólióját! 
 
A különleges eszközök értékesítése már nem csak a "nagyok" kiváltsága!
 
Online nagykereskedelmi webáruházunk kialakításakor gondoltunk azokra a leendő Partnereinkre is, akik nem engedhetik meg, hogy akár a nagy terjedelmű eszközökből, akár a nagy értékű sportcikkeinkből jelentős mennyiségű saját készleteket halmozzanak fel, ugyanakkor szeretnék Vendégkörüket minél gyorsabban kiszolgálni.

  
Hogyan válhat Partnerünké?
 
A viszonteladói kiszolgálással kapcsolatos további egyéb információk tekintetében várjuk leendő Tisztelt Partnereink megkeresését az sales@fitnessprofi.hu e-mail címünkön.
Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is viszonteladó Partnereink között üdvözölhetjük!
 
FitnessProfi

ELÉRHETŐSÉGEINK

Email:
info@fitnessprofi.hu

FitnessProfi Webáruház
Wellness Life Kft.
Telefon: +36 (30) 973-0493

Nyitva tartás:
H-P: 10:00 - 16:00

Adatvédelmi szabályzatÁltalános Szerződési Feltételek fitnessprofi.hu © 2014-2024, Minden jog fenntartva.